Bereik het maximale

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Zo vindt u een geschikte ethical hacker

Het is knap lastig in deze tijd om een ethische hacker te vinden. Een vacature voor een certified ethical hacker is gemiddeld na zestig dagen pas vervuld. Hoe kies een goede hacker? In dit artikel staan tips zodat je snel aan personeel komt!

Biedt trainingen en opleidingsmogelijkheden aan

Potentiële werknemers vinden ontwikkelingsmogelijkheden ontzettend belangrijk. Door een keer in de maand bezig te zijn met een persoonlijk ontwikkelingsplan krijg je ook in de gaten of iemand blij is met de baan en voldoende wordt uitgedaagd. Vraag naar zijn ambitie! De werknemer wil natuurlijk ook professioneel vooruitgang kunnen boeken. Diploma’s, bijvoorbeeld als certified ethical hacker, zijn enorm belangrijk.

Het belang van een goed netwerk

Contacten met mensen en bedrijven in het netwerk is belangrijk om te blijven vernieuwen. Een voorbeeld is dat je contact legt met hogescholen en universiteiten, zodat je kennis kunt blijven uitwisselen. Door een samenwerking aan te gaan kan je van invloed zijn op het curriculum, kan je stagiaires aannemen die later vaste krachten kunnen worden.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Dit spreekt uiteraard voor zich. Zeker ICT’ers hechten veel waarde aan zelfstandigheid. Het is daarom aan te raden thuiswerken mogelijk te maken. Zo kunnen ICT’ers zelf bepalen waar en wanneer zij werken.

Biedt voldoende uitdaging

Zeker certifified ethical hackers stellen hogen eisen aan hun toekomstige baan. Zij zoeken namelijk een functie waar zij echt veel uitdaging krijgen! Voor werk waar zij geen uitdaging voor krijgen komen zij niet in beweging.

Benader ICT’ers via LinkedIn

Het is super belangrijk dat je de juiste kanalen kiest om ICT’ers te werven. Websites als Indeed en LinkedIn zijn goede platformen om aan certified ethical hackers te komen. Facebook en Twitter zijn meer geschikt om enkel interesse te wekken.

Schakel je eigen personeel in!

Je kan natuurlijk ook je eigen IT-personeel inzetten. Door gebruik te maken van hun netwerk kom je in contact je potentiële medewerkers die je anders met moeite bereikt.

Ja, het is mogelijk om aan ICT’ers te komen

Kortom, er zijn voldoende mogelijkheden om aan personeel te komen. Is het echt lastig? Dan kan een recruitmentbureau het werk voor je uit handen nemen. Dan moet het goedkomen!

admin

Geef een reactie