Bereik het maximale

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Duurzaamheid voor je werknemers

Duurzaamheid voor je werknemers

Je werknemers zijn het belangrijkste wat je hebt binnen je bedrijf. Hier moet je dan ook goed voor zorgen. Je werknemers zorgen er tenslotte voor of je bedrijf succes heeft en hoe het gaat binnen het bedrijf. Je wil je medewerkers zo goed mogelijk inzetten en productief houden. Je wil dan ook niet hebben dat je werknemers ziek worden en dat er verzuim ontstaat. Samen met HCS kan er gekeken worden naar hoe je verschil kan maken in het voorkomen van verzuim en het verhogen van de productiviteit. Zij zijn een ervaren en deskundig bedrijf op het vakgebied van arbeidskapitaal. Er zijn natuurlijk al een paar dingen die je zelf kan ondernemen om de samenwerking tussen al je medewerkers te verbeteren. Probeer eens te kijken naar verschillende team building activiteiten die je kan ondernemen met je werknemers. Maar vraag vooral ook aan je werknemers wat zij missen, of misschien juist te veel zien op de werkvloer en wat ze niet meer willen zien. Nu het zo lastig is om aan team building te doen tijdens deze corona periode, is het goed om meer naar je werknemers te luisteren wat zij graag zouden willen zien.

Beste voor je werknemers tijdens de coronacrisis

Als eerste is het natuurlijk verstandig om te luisteren naar je werknemers, maar daarnaast zijn er ook oplossingen om aan je werknemers door te geven dat je naar ze geluisterd hebt. Zo is er de NOW-regeling in Nederland gekomen, zodat jij je werknemers niet hoeft te ontslaan. Door deze regeling krijgen bedrijven die meer dan 20% omzetverlies hebben geleden een subsidie van de overheid, die de bedrijven helpt met overeind blijven. Op die manier kan je je werknemers houden, misschien binnenkort weer leuke (online) activiteiten met ze doen en hoeven zij niet bang te zijn dat ze hun baan verliezen. Ben je nou benieuwd of jouw bedrijf hier ook voor in aanmerking komt? Kijk dan even bij de NOW 2.0-rekentool of jouw bedrijf ook de subsidie kan krijgen en hoeveel het bedrag is waar je recht op zou kunnen hebben. Hiermee kan je weer vertrouwen wekken onder je werknemers, weten zij zeker dat ze nog wat langer kunnen blijven bij het bedrijf en is de werksfeer ook weer wat prettiger.

admin

Geef een reactie