Bereik het maximale

5 tips om jouw bezoeker te laten converteren

.

5 tips om jouw bezoeker te laten converteren

Als bedrijf heb je vast wel een webpagina. In onze tijd die gedomineerd wordt door het internet, is het werkelijk ondenkbaar dat je geen internet pagina hebt en dat je alleen maar offline verkoopt.

 

Maar goed, het feit dat je een internet pagina hebt wil nog niet zeggen dat het ook een goede internet pagina is. Voor veel bedrijven geldt dat de internet pagina eigenlijk helemaal niet zo succesvol is. De pagina wordt wellicht wel bezocht, maar er wordt te weinig gekocht.

 

Het aantal bezoekers dat ook iets koopt noemen we een een conversie: een bezoeker wordt klant. Voor veel bedrijven is het conversiegehalte dus te laag. Omdat wij vinden dat een inefficiënte website zonde is, proberen we je hier 5 tips te geven zodat jij je conversie kan verhogen. Conversie optimalisatie is ons doel!

4 dingen die je zelf kan doen

Er zijn een aantal dingen die je zelf kan doen om je conversie te verhogen. Ten eerste, zorg ervoor dat je website goed te vinden is. Geef je webpagina dus een duidelijke naam en verwijs naar je website op je facebook, in kranten en op je folders.

 

Daarnaast zijn er ook op je website nog wat dingen die je kan doen. Zo is het belangrijk dat je gemakkelijke en doelgerichte taal gebruikt. Lange verhalen, moeilijke woorden en omslachtige zinnen gaan het dus niet doen. Vervolgens is het belangrijk dat je zoekopdrachten binnen je website goed laat verlopen. Zorg dus dat je goede categorieën maakt, dat er voldoende filter opties zijn en je goede informatie biedt.

 

Als laatste is het erg belangrijk dat je goede betaal instructies biedt. Zorg er dus voor dat het betalen makkelijk gaat. Ook is het belangrijk genoeg betaalopties mogelijk te maken.

 

Uitbesteden een optie

Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan of ben je niet zo goed als het op het internet aankomt, dan is het uitbesteden van conversie optimalisatie aan bijvoorbeeld DoubleSmart een goede optie. Samen met DoubleSmart maak je een doelgericht plan en haal je je doel in no-time.

 

 

admin

Geef een reactie