Bereik het maximale

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

De voordelen van digitale receptie software

In verschillende branches komen veel bezoekers over de vloer, denk bijvoorbeeld aan de horeca, evenementenbranche of de reiswereld. Bij bedrijven uit deze branche is het vaak verplicht om een aanwezigheidsregistratie uit te voeren. Heeft u geen zin meer in papieren lijsten bijhouden, met de hand de QR-code checken voor het Corona Toegangsbewijs of wilt u sneller en efficiënter uw gasten ontvangen? Maak dan gebruik van de digitale receptie software.

Een professionele indruk

De digitale receptie software voorziet u in veel functionaliteiten en biedt veel gemak. Zo krijgen gasten een email met daarin praktische informatie over de route, parkeren, een wifi code, COVID-voorwaarden en een QR-code om eenvoudig en snel contactloos aan te melden bij aankomst. Met deze email kunt u gemakkelijk de vragen voor het Corona Check worden ondervangen. Uiteraard blijft de privacy van alle gasten gewaarborgd. Komen de bezoekers aan bij uw bedrijf, evenement, of horecagelegenheid? Dan kunnen ze door de QR-code gemakkelijk inchecken. Het voorkomt niet alleen onnodig contact (handig tijdens de Covid-situatie) maar ook nog eens lange wachtrijen. De receptie software werkt geheel autonoom waardoor u geen mensen hoeft te plaatsen om gasten te ontvangen. Hiermee bespaart u ook kosten. Daarnaast krijgen de medewerkers van uw bedrijf ook een melding als de bezoekers zijn aangemeld, zo weet u altijd wie er aanwezig zijn en wanneer.

Duurzaam en modern

De digitale receptje software past ook nog eens in het duurzamer omgaan met materialen. Immers papieren lijsten worden vervangen door aanwezigheidsregistratie via de app. Bezoekers voor een evenement, reis, concert of in de horeca kunnen zich nu snel en eenvoudig aanmelden met de QR-code. Voor u als bedrijf biedt het nog meer voordelen. U kunt deze digitale receptie software laten koppelen met andere systemen, zoals een CRM, zodat u direct alle contactinformatie van uw bezoekers in uw systeem hebt. Daarnaast heeft u ook snel een lijst uitgedraaid van alle aanmeldingen handig als er een calamiteit voordoet. U kunt een bericht naar Bhv’ers sturen en afvinken welke mensen ‘veilig’ zijn tijden een calamiteit. Dit allemaal via het DigiReceptie portaal of via de app op een smartphone. Voorkom lange wachtrijen, onnodig contact en maakt gebruik van deze handige en gebruiksvriendelijke software om bezoekers te registreren.

admin

Geef een reactie