Bereik het maximale

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Dit is wat je voor je bedrijf online moet regelen tijdens corona

Corona heeft voor veel veranderingen gezorgd. Er zijn natuurlijk veel slechte dingen die we liever nooit hadden meegemaakt en waar we het liefste zo snel mogelijk vanaf zijn. Maar daarnaast zijn er ook veel veranderingen die juist voor innovatie hebben gezorgd. Zo zijn veel bedrijven geforceerd om alles online te regelen wat ervoor heeft gezorgd dat mensen en bedrijven in innovatie moesten gaan denken. Er zijn een aantal zaken die je in deze tijden helemaal online moet regelen. 

Het documentmanagement

Iedereen binnen je bedrijf zal snel toegang moeten kunnen hebben tot documenten en bestanden. Wanneer het gaat om bestanden binnen je eigen bedrijf, waar alleen jouw werknemers toegang tot moeten hebben dan kan het op een server worden opgeslagen waar iedereen dan online direct toegang tot kan hebben. 

Maar daarnaast kan het ook zijn dat er bestanden zijn die externe mensen moeten kunnen inzien. Om ervoor te zorgen dat iedereen er op de juiste manier gebruik van kan maken en alle documenten erin op de juiste plek kunnen, is het goed om gebruik te maken van digitaal documentmanagement.

HRM administratieve processen

Daarnaast zijn er veel zaken van HRM, of die met HRM te maken hebben, die online kunnen worden geregeld. Denk daarbij bijvoorbeeld aan declaraties van medewerkers. De salarisstroken, ziekte en verlofdagen en nog meer van dergelijke processen. 

Het hele CRM proces

Inzicht in de contacten en voortgang met klanten kan meerwaarde bieden voor meerdere mensen en afdelingen binnen je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat de processen en informatie van CRM ook inzichtelijk is voor anderen en dus online gemakkelijk toegankelijk is.

Pand/zaak renoveren

Heb je bepaalde ideeën om je zaak of pand meer op te laten vallen of er professioneler uit te laten zien? Dan is dit de tijd om daar aandacht in te steken. Hoewel er geen einde lijkt te komen aan de lockdown is het voor je het weet weer de tijd waar klanten bij je zaak langskomen. Als alles er dan professioneel uitziet zal je daar ongetwijfeld blij mee zijn. 

Laat bijvoorbeeld je pand er aan de buitenkant ook professioneler uitzien met verlichte doosletters. Niet alleen is het direct duidelijk waar jouw pand is, maar ook is het een goede vorm van reclame. Potentiële klanten die hier overdag langskomen krijgen namelijk meteen de naam van jouw zaak te zien. 

Evenementen

We hebben natuurlijk het liefste weer leuke evenementen die we doen als we weer bij elkaar zijn. Maar de lockdown heeft dat moeilijk gemaakt. Wel hebben we gezien dat er ook veel aan evenementen online gedaan kan worden. Daarom is het verstandig om met jouw bedrijf te zorgen dat er verschillende evenementen online worden georganiseerd. Ook wanneer het wel weer mogelijk is om evenementen bij elkaar te houden, dan kunnen online evenementen er gemakkelijk tussendoor worden gehouden. Het kunnen ook evenementen zijn die meerwaarde brengen voor jouw bedrijf en de mensen waarbij informatie wordt gedeeld.

admin

Geef een reactie