Bereik het maximale

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Een betrouwbare printer

Al voor langer dan 2 eeuwen schiet Koenig & Bauer diverse verkopers te hulp met haar uitzonderlijke drukkingskunsten en is daarmee de oudste nog in dienst zijnde drukpers fabrikant. Het bedrijf, dat al sinds 1817 bestaat, heeft zich sindsdien gespreid over de hele wereld. Op allerlei producten, particulier of van de overheid, is door Koenig & Bauer gedrukt. Het bedrijf is zelfs zo groot dat 95% van alle bankbiljetten op de wereld gedrukt zijn op haar printers. Doordat je Koenig & Bauer op zoveel producten terugziet en omdat het bedrijf zo een grote rol speelt in onze samenleving, kun je zeker weten dat je op het bedrijf kunt rekenen. Al is het om zelf een product van ze te kopen, of je eigen product met hun hulp wilt verbeteren, dan kan je altijd een hoge kwaliteit verwachten.

Wereldwijde technologische ontwikkeling

In de afgelopen jaren is de hoeveelheid van de bevolking wereldwijd exponentieel gegroeid. Dit kwam mede door de ongelooflijke stijging in gebruik en kwaliteit van technologie. Bijna overal waar je kijkt is technologie te zien. Koenig & Bauer hielp volop mee in de ontwikkeling van de technologie en het mengen hiervan in de samenleving. Zo kan het jou ook helpen een eigen product de markt op te krijgen. Je eigen product moet er tenslotte goed uitzien voordat je het kan verkopen. En laat het nou net zijn dat Koenig & Bauer hier de perfecte apparatuur voor heeft. Met de lasersystemen kun je bijvoorbeeld logo’s, barcodes of serienummers op stilstaande of bewegende materialen laser coderen. Niet alleen is het goed coderen. Het is ook nog eens zuinig coderen. Zo kun je je eigen product aanpassen naar jouw smaak en duurzaam bezig zijn. Om jouw product het beste als mogelijk te maken, moet je de beste inkjet printer hebben. Koenig & Bauer helpt graag mee en staat voor je klaar. Mochten er enige vragen of opmerkingen zijn dan zijn wij blij om daarmee te assisteren.

 

admin

Geef een reactie