Bereik het maximale

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Profiteren van de natuurlijke kracht van de zon

Bent u de stijgende energieprijzen ook zat? Dan is het een goed idee om over de aanschaf van zonnepanelen na te denken. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. In deze blog vindt u meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw woning of bedrijf. Ook worden er een aantal misvattingen besproken die veel mensen ervan weerhouden om zonnepanelen kopen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

De investering in zonnepanelen kan in ongeveer vijf tot zeven jaar terugverdiend worden. Bovendien kunnen particulieren de BTW van zonnepanelen terugvragen. Voor bedrijven zijn er fiscale voordelen en subsidies. Aangezien zonnepanelen van goede kwaliteit wel 25 jaar meegaan, kan de investering zelfs een aantal keren worden terugverdiend. Wanneer er meer stroom wordt opgewekt dan u kunt gebruiken, kunt u hier een vergoeding voor krijgen van uw stroomleverancier: de zogenoemde salderingsregeling. Deze regeling geldt tot en met 2023 en wordt daarna langzaam afgebouwd. Naast de financiële voordelen, doet u ook nog wat goeds voor het milieu en helpt de wereld een stukje duurzamer te maken.

Kwaliteit is het belangrijkste punt van aandacht

Tegenwoordig zijn er vele aanbieders van zonnepanelen op de markt. Het is de bedoeling dat de zonnepanelen lang meegaan. Daarom is het belangrijk om een betrouwbare aanbieder te vinden waar kwaliteit garant staat, zoals deze aanbieder van zonnepanelen Amersfoort. Er wordt vaak gedacht dat zonnepanelen in Amersfoort, maar ook in de rest van Nederland, weinig nut hebben, omdat de zon niet vaak genoeg schijnt. Dit is een fabeltje, want zelfs op bewolkte dagen kunnen zonnepanelen licht omzetten in elektriciteit. Ook denken veel mensen dat hun dak niet geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Wanneer u zonnepanelen koopt bij een gecertificeerd installateur, is het mogelijk om op bijna elk soort dak zonnepanelen te plaatsen. Vraag dus snel een offerte aan en kom erachter hoeveel u kunt profiteren.              

admin

Geef een reactie