Bereik het maximale

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

SEO, SEA, linkbuilding: hoe gaat online marketing in zijn werk?

Technologie ontwikkelt zich in sneltreinvaart nu Nederlanders massaal thuiswerken als gevolg van de pandemie. Ook nu een nieuwe lockdown mogelijk om de hoek komt kijken, is het van belang dat thuiswerken mogelijk is en er digitaal gecommuniceerd kan worden met collega’s, familie en vrienden. Voor ondernemers is het bovendien belangrijk dat de website en webwinkel goed functioneren, zodat klanten alsnog inkopen kunnen doen en een online bezoekje kunnen brengen aan hun favoriete winkel. Offline maakt daarom plaats voor online, wat ook het geval is voor marketingtechnieken. Echter, veel ondernemers zijn niet bekend met termen als SEO, SEA en linkbuilding. Want wat houdt dit precies in en waarom zijn die drie letters zo belangrijk voor jouw organisatie?

SEA, SEO en linkbuilding

Wie duikt in de wereld van online marketing, zal versteld staan van alle mogelijkheden die het te bieden heeft. Waar je vroeger namelijk zo veel mogelijk flyers uit probeerde te delen aan de juiste doelgroep, is het nu belangrijk om zo veel mogelijk links te plaatsen op relevante websites. Op die manier bouw je namelijk een soort netwerk op, wat de zoekmachine als relevant beschouwt. Dit heeft vervolgens invloed op de positie van jouw website in de zoekresultaten. Het opbouwen van een netwerk wordt ook wel ‘linkbuilding’ genoemd, wat bijdraagt aan search engine optimalisation (SEO). Naast linkbuilding is het ook mogelijk om te investeren in betaalde advertenties op zoekmachines of marktplaatsen, zoals Bol.com. Dit verwijst naar SEA.

Aan de slag met online marketing!

Wil jij graag meer affiniteit krijgen met online marketing of het juist uitbesteden aan een specialist? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Economy, hét online marketing bureau Delft, dat jou helpt bij het bepalen van een adequate internationale SEO strategie! Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden en zoeken uit hoe jij snel online vindbaar en zichtbaar wordt.

admin

Geef een reactie