Bereik het maximale

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Tips voor een goedkoop telefoon abonnement

Ben jij die oude telefoon helemaal zat en wil je wel eens wat meer maandelijkse data? Zo te horen ben je toe aan een nieuw mobiel abonnement met toestel. Maar waar moet je op letten tijdens deze enorme en moeilijke keuze? Dat ga ik je vandaag vertellen

Pas op met ‘’gratis’’ telefoons

Soms zie je deals voorbij komen met een gratis telefoon. Hierbij moet vermeld worden dat het toestel niet gratis is. Wanneer je een telefoon abonnement met toestel afsluit, moet je ook een contract ondertekenen waarin de maandelijkse toestel kosten staan. Je betaalt dus maandelijks voor je data maar ook voor de smartphone. Dit bedrag verschilt natuurlijk per toestel. De nieuwste iPhone zal natuurlijk maandelijks meer kosten dan een gsm die al jaren uit is. In de factuur kan je zien dat er onderscheid gemaakt wordt tussen de maandelijkse kosten voor je belminuten en data en je kredietkosten voor het toestel.

Het is sinds een aantal jaar zelfs verboden om te adverteren voor gratis telefoons met abonnement. Wanneer je hier voor september 2019 mee te maken hebt gehad kon je zelfs een compensatie ontvangen voor deze ‘gratis’ telefoon die achteraf niet gratis bleek te zijn.

Hoe krijg je een goedkoop telefoon abonnement met toestel?

Dat de telefoons niet volledig gratis zijn betekent niet dat jij geen goedkoop telefoon abonnement met toestel kunt scoren. Dat is zeker nog mogelijk alleen zijn er wel een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je een goedkoop abonnement zoekt. De beste tip is: ga vergelijken. Tegenwoordig kan je snel en gemakkelijk alle verschillende telefoon abonnementen met elkaar vergelijken. Hierdoor voorkom je dat je een verkeerde keuze maakt. Met de vergelijkingstool van dealmobiel vind je binnen 2 minuten het beste abonnement voor jou.

admin

Geef een reactie