Bereik het maximale

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Wat kun je allemaal met een Sim Only abonnement?

Sim Only is een populaire en goedkopere manier van bellen en internetten, maar wat kun je nou precies met een Sim Only abonnement? En waarom zou je een Sim Only abbo boven een standaard abonnement verkiezen? In dit artikel lees je alles over de voordelen van een Sim Only abonnement.

Wat is een sim only abonnement nu precies?

Een Sim Only abonnement is een abonnement waarbij je enkel een simkaart ontvangt. Je krijgt geen toestel meegeleverd met het abonnement. Heb je al een toestel? Dan kun je de simkaart die je ontvangt in je toestel stoppen, en zo internetten en bellen. Of je nu een iPhone of Samsung toestel hebt, met een Sim Only abonnement kun je altijd bellen en internetten.

Waarom zou ik een Sim Only abonnement verkiezen?

Een Sim Only abonnement is voordeliger dan een standaard abonnement. Dit komt omdat je geen toestel bij het abonnement hoeft af te nemen. Een toestel kost namelijk veel geld, en als je die kosten niet hoeft te maken dan bespaar je direct al op je maandelijkse abonnementskosten.

Daarnaast ben je bij een Sim Only abonnement vrijer in je keuze. Bij een standaard abonnement ben je vastgebonden aan een bepaald toestel, en als je dat toestel wilt upgraden dan moet je weer een nieuw abonnement afsluiten. Bij een Sim Only abonnement kun je altijd wisselen van toestel, en hoef je dus nooit een nieuw abonnement af te sluiten.

Sim Only is dus voordeliger, en geeft je meer vrijheid in je keuze. Kortom, Sim Only is een aanrader als je op zoek bent naar een nieuw abonnement!

Voor welke doeleinden kun je een Sim Only het beste gebruiken?

Sim Only abonnementen zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld een Sim Only abonnement met onbeperkt bellen en internetten afsluiten, maar je kunt ook kiezen voor een abonnement met een beperkt aantal belminuten en/of MB’s. Welk abonnement je kiest, hangt af van je eigen gebruiksgedrag.

Ben je veel online? Dan is een onbeperkt Sim Only abonnement een goede keuze. Zo weet je zeker dat je altijd kunt internetten, en hoef je niet bang te zijn dat je maandelijks veel geld extra kwijt bent.

Ben je vooral een belbereik? Dan is een abonnement met onbeperkt bellen waarschijnlijk een beter idee. Zo kun je altijd bellen zonder dat je extra kosten maakt, en hoef je niet bang te zijn dat je boven je belminuten uitkomt.

Meerdere toepassingen voor Sim Only.

Zo zijn er ook situaties waarin een sim only uitkomst biedt. Denk bijvoorbeeld aan een sim only voor op reis. Veel auto’s campers en boten zijn tegenwoordig uitgerust met een slot waar je een simkaart in kunt doen. Hier kun je vervolgens een wifi hotspot in de auto of camper / caravan van maken, waardoor je altijd online bent onderweg.

Een andere toepassing voor Sim Only is een tweede telefoonnummer. Wil je bijvoorbeeld niet dat je vrienden of familie je privé nummer hebben of heb je een eigen bedrijf en wil je speciaal voor je klanten een ander nummer? Dan kun je een sim only abonnement met een tweede telefoonnummer afsluiten. Dit is handig, want zo kun je makkelijk je privé- en werknummer gescheiden houden.

Kortom, er zijn genoeg redenen waarom Sim Only een aanrader is. Wil je graag besparen op je maandelijkse kosten, of wil je meer vrijheid in je keuze? Dan is Sim Only zeker iets voor jou!

Free Persoon Met Zilveren Iphone 7 Stock Photo

admin

Geef een reactie