Bereik het maximale

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

De voordelen van het huren van laptops voor je bedrijf

Heeft je bedrijf weinig budget voor grote IT-investeringen of heb je tijdelijk een aantal laptops nodig voor een workshop of evenement? In veel gevallen en situaties is het voordeliger om laptops te huren in plaats van ze aan te schaffen. Of je nu op zoek bent naar het huren van een laptop voor een specifieke vergadering of bedrijfsevenement, of je hebt hardware nodig voor je bedrijf op een meer langdurige basis, huren is in veel gevallen goedkoper dan je denkt. Laten we eens kijken naar 5 redenen waarom het huren van laptops en tablets voordelig kan zijn voor bedrijven.

1. Geen grote IT-investeringen

Niets daalt zo in waarde als IT-apparatuur – hoeveel kantoren hebben geen oude laptops en computers die ruimte innemen in kasten? Door laptops te huren kun je je geld verstandiger besteden, terwijl je ook profiteert van de voortdurende vooruitgang in computertechnologie. Werk efficiënter dan je concurrenten door de nieuwste laptops te huren en je klanten te laten zien dat jouw bedrijf voorop loopt.

2. Lage kosten per maand

Dit is vooral relevant als je moet bezuinigen op je bedrijfsuitgaven. Het kopen van laptops voor een paar vergaderingen, trainingen of voor een specifiek bedrijfsevenement is vaak onnodig – waarom niet huren wat je nodig hebt voor de gelegenheid en daarmee geld besparen? De prijzen voor het huren van laptops zijn lager dan je wellicht denkt en het is ook beter voor het milieu dan het kopen van nieuwe apparatuur, vooral als je het niet zo vaak zult gebruiken.

3. Zie het als een proefperiode

Laptops huren voor de korte termijn is ook een goede manier om te zien of je met een bepaald apparaat overweg kunt zonder veel geld uit te geven en er vervolgens achter te komen dat je de laptop niet geschikt vindt! Stel dat je de laptop huurt voor een specifieke conferentie – misschien besef je dan dat je hem meer zou gebruiken dan je denkt, en vind je hem bijzonder gebruiksvriendelijk en geschikt voor jouw behoeften. Of je kunt een laptop huren voor jouw team voor een specifiek project of evenement, zonder dat je op lange termijn hoeft vast te leggen op software of hardware.

4. Weinig ruimte nodig

Het huren van computers is een goed idee als je weinig kantoorruimte hebt. Het opslaan van laptops en de bijbehorende apparatuur kan veel ruimte in beslag nemen, ruimte die je nodig hebt voor andere dingen. Door alleen te huren wat je op dat moment nodig hebt in het kantoor, zorg je er ook voor dat het kantoor meer opgeruimd is en kan je een mooiere werkomgeving creëren.

5. Ideaal bij flexibel personeel

Werknemers werken meer dan ooit vanuit huis, op reis of in gedeelde werkruimtes. Een flexibel personeelsbestand met gehuurde laptops is een groot zijn voor je bedrijf. Je zal hiermee je werknemers in staat stellen productiever te zijn terwijl het bedrijf zich eenvoudig aanpast aan de veranderende en flexibele behoeften. Als werknemers echter intensief creatief werk verrichten, hebben ze meer baat bij een MacBook Pro huren, die zeer geschikt is voor grafisch ontwerp en zwaardere computerprogramma’s.

 

admin

Geef een reactie