Bereik het maximale

Marketing

Alles gerelateerd aan Marketing

Categorie archief marketing

De inzet van een 3D printing service

De inzet van een 3D printing service op drukke of moeilijke momenten, kan van grote waarde zijn voor je onderneming. Wanneer je bijvoorbeeld meerdere opdrachten kunt aanpakken, of een hele grote opdracht kunt binnenhalen. Het is dan fijn om er ook zeker van te zijn dat je daarvoor de capaciteit ter beschikking hebt die nodig is. Je kunt dan de opdrachten deels of geheel onderbrengen bij de printfarm. Met als voordeel dat je dus zelf niet hoeft te investeren in meer printcapaciteit. Dit houdt de kosten ook lekker laag op deze manier.

Werken aan goede vernieuwingen
3D printen heeft ook voor de nodige innovaties gezorgd in allerlei branches. Die ontwikkeling is ook nog lang niet afgelopen. Wanneer je zelf nieuwe ideeën hebt en daar de gereedschappen of hulpmiddelen voor moet ontwikkelen, kan je ook naar de 3D printing service stappen. Dit is een goede manier om te zorgen dat je snel ideeën kunt uitwerken. Daar kan je dan direct mee verder. Dit is natuurlijk wel heel aantrekkelijk. Op die manier kan je zorgen dat je relevant blijft met jouw onderneming. Je kunt dan testen doen, voordat je zelf voor de grote investering hoeft te kiezen.

Onderdeel van de productie maken
Een verandering die de 3D printer teweeg heeft gebracht, is dat je nu zelf meer grip op het productieproces kunt hebben. Je kunt de meeste zaken gewoon zelf printen. Dit heeft voor de nodige vooruitgang gezorgd. Natuurlijk hoef je daarmee niet direct zelf een hele productieafdeling op te zetten. Het is ook gewoon mogelijk om dit in handen te geven van de 3D printing service. Die stelt zich dan op als de productieafdeling die je nodig hebt. Wanneer je structureel dit soort zaken gaat doen, dan kan je altijd nog zelf investeren in de verschillende 3D printers.

Meegaan in de ontwikkelingen
Er is natuurlijk nog een hele andere reden aan te voeren om met een 3D printing service te werken. Het is namelijk ook belangrijk om mee te gaan in de ontwikkelingen. Dat er met 3D modellen gewerkt wordt, is tegenwoordig heel gebruikelijk. Het is dan wel ook zaak dat je je kunt blijven meten met de concurrentie. Omdat het te begrijpen is dat je die kennis lang niet allemaal zelf in huis hebt, is het wel goed om die expertise dan in te huren. Daar kan je dan de expert van de printfarm voor inschakelen als ondernemer.

3 manieren om met prepaid te besparen

Met een prepaid simkaart is het mogelijk om op je toestel te internetten, bellen, en sms’en, zonder dat je hiervoor een contract moet afsluiten of abonnement voor nodig hebt. De kaart laad je van tevoren op met een bepaald tegoed, waarna je gebruikt kunt maken van de hierboven genoemde mobiele diensten. 

Bij het gebruik van een prepaid simkaart is het interessant om te weten op welke manier besparen mogelijk is. Daarom lees je in dit artikel 3 manieren om met prepaid te besparen!

Besparen met prepaid

Er zijn meerdere manieren om ervoor te zorgen dat je voordeliger uitkomt bij het gebruiken van een prepaid simkaart. Hieronder lees je drie manieren om te besparen met prepaid:

 

  1. Kies voor een voordelige provider
  2. Schaf prepaid bundels aan
  3. Zet mobiele data alleen aan als je het gebruikt

1. Kies voor een voordelige provider

Allereerst is het verstandig om voor een voordelige provider van prepaid simkaarten te kiezen. Hierbij zijn de prepaid tarieven van aanbieders vooral van belang. Bij welke provider kun je voordelig bellen, sms’en en internetten? Als je goedkoper kunt uitkomen door van provider te veranderen, dan is het verstandig om dit te doen. Bovendien is dit met prepaid eenvoudig. Je zit nergens aan vast, dus je kunt direct voor een andere provider kiezen. Dit kan ook gewoon met nummerbehoud.

 

Aangezien aanbieders van prepaid simkaarten verschillende tarieven hanteren, is het aangeraden om goed tarieven te vergelijken.

2. Schaf prepaid bundels aan

Zodra je je prepaid kaart met een bepaalde tegoed hebt opgewaardeerd, kun je ervoor kiezen om tegen de reguliere prepaid tarieven te bellen, sms’en, en internetten, of om prepaid bundels aan te schaffen. Hierbij krijg je voor een bepaalde periode een vaste hoeveelheid belminuten, sms’jes en MB’s. 

 

Prepaid bundels zijn meestal 30 dagen geldig. Omgerekend betaal je minder per sms, minuut, en MB. Hierdoor zijn prepaid bundels voordeliger dan reguliere prepaid tarieven. Wel is het van belang om er rekening mee te houden dat je na de bundel periode niks kunt meenemen, en dus overgebleven minuten / sms’jes / MB’s kwijt raakt.

3. Zet mobiele data uit en gebruik databesparing

Op je telefoon dien je de instelling ‘Mobiele data’ aan te zetten om gebruik te maken van internet van je mobiele provider. Als deze instelling echter aan blijft staan terwijl je geen gebruik maakt van mobiel internet, kan er alsnog tegoed van je prepaid simkaart worden verbruikt. Dit komt doordat applicaties bijvoorbeeld op de achtergrond nog aan staan, of omdat ze automatisch geüpdate worden, waarbij gebruik wordt gemaakt van mobiele data.

 

Wil je dit voorkomen, zet dan mobiele data uit en maak gebruik van databesparing. Zo kun je het bovenstaande voorkomen en besparen met prepaid.

Een betrouwbare printer

Al voor langer dan 2 eeuwen schiet Koenig & Bauer diverse verkopers te hulp met haar uitzonderlijke drukkingskunsten en is daarmee de oudste nog in dienst zijnde drukpers fabrikant. Het bedrijf, dat al sinds 1817 bestaat, heeft zich sindsdien gespreid over de hele wereld. Op allerlei producten, particulier of van de overheid, is door Koenig & Bauer gedrukt. Het bedrijf is zelfs zo groot dat 95% van alle bankbiljetten op de wereld gedrukt zijn op haar printers. Doordat je Koenig & Bauer op zoveel producten terugziet en omdat het bedrijf zo een grote rol speelt in onze samenleving, kun je zeker weten dat je op het bedrijf kunt rekenen. Al is het om zelf een product van ze te kopen, of je eigen product met hun hulp wilt verbeteren, dan kan je altijd een hoge kwaliteit verwachten.

Wereldwijde technologische ontwikkeling

In de afgelopen jaren is de hoeveelheid van de bevolking wereldwijd exponentieel gegroeid. Dit kwam mede door de ongelooflijke stijging in gebruik en kwaliteit van technologie. Bijna overal waar je kijkt is technologie te zien. Koenig & Bauer hielp volop mee in de ontwikkeling van de technologie en het mengen hiervan in de samenleving. Zo kan het jou ook helpen een eigen product de markt op te krijgen. Je eigen product moet er tenslotte goed uitzien voordat je het kan verkopen. En laat het nou net zijn dat Koenig & Bauer hier de perfecte apparatuur voor heeft. Met de lasersystemen kun je bijvoorbeeld logo’s, barcodes of serienummers op stilstaande of bewegende materialen laser coderen. Niet alleen is het goed coderen. Het is ook nog eens zuinig coderen. Zo kun je je eigen product aanpassen naar jouw smaak en duurzaam bezig zijn. Om jouw product het beste als mogelijk te maken, moet je de beste inkjet printer hebben. Koenig & Bauer helpt graag mee en staat voor je klaar. Mochten er enige vragen of opmerkingen zijn dan zijn wij blij om daarmee te assisteren.

 

Een laptop uitkiezen voor dummy’s

Zijn de dagen van die oertrage, 20 jaar oude laptop die al twee generaties in de familie zit geteld? Dan is het nu toch echt tijd voor een nieuwe. Dat lijkt alleen makkelijker gezegd dan gedaan, want wie even ‘laptop’ opzoekt in google wordt gelijk 1.950.000.000 resultaten wijzer. De keuze is oneindig, en als je niet weet waar je op moet letten kan het een lastige zoektocht worden naar de geschikte laptop. Hieronder vind je een opsomming van de belangrijkste onderdelen van een laptop en wat ze betekenen. Met die kennis op zak kun je vervolgens bepalen wat voor jou geschikt is, en welke laptop je moet aanschaffen. 

Besturingssysteem

Het besturingssysteem regelt dat programma’s opstarten en eindigen, toegang tot de harde schijf met het bestandssysteem, het beeldscherm en de invoer van gegevens. Dat klinkt abstract, maar kort door de bocht zorgt het besturingssysteem dat alle delen van je laptop samenwerken en een beeld vormen, waar jij vervolgens mee aan de slag kan gaan. Het bekendste besturingssysteem is misschien wel Windows, maar er bestaan ook andere systemen, zoals een laptop met Linux of MacOS. Hoe de interface eruitziet verschilt per systeem, en dit is voor jou belangrijk om op te letten. Wat vind jij nou overzichtelijk en makkelijk werken? Probeer wat uit in de winkel of baseer je keus op ervaring. 

Werkgeheugen en processor

Het werkgeheugen en processor bepalen krot door de bocht hoe snel je laptop is. Hoe meer werkgeheugen, hoe sneller, en over het algemeen geldt hoe nieuwer en duurder de processor hoe sneller. Voor mild gebruik, lees: af en toe op het internet surfen en mailtjes sturen, heb je geen beest van een laptop nodig met 32GB RAM. 8GB met een i3 of i5 Intel processor is meer dan genoeg. 

Scherm

Allereerst de grootte. Een grote laptop is 15 inch, en een kleine rond de 11 inch. Daartussenin is ook een hoop keuze. Over het algemeen geldt dat hoe groter het scherm hoe vaker je ze aan de lader moet hangen. Ook in de resolutie, dus hoe ‘scherp’ je beeld is, heb je veel keuze. Hiervoor kun je het beste gewoon naar een laptop winkel gaan en bekijken wat je fijn vindt. 

Profiteren van de natuurlijke kracht van de zon

Bent u de stijgende energieprijzen ook zat? Dan is het een goed idee om over de aanschaf van zonnepanelen na te denken. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. In deze blog vindt u meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw woning of bedrijf. Ook worden er een aantal misvattingen besproken die veel mensen ervan weerhouden om zonnepanelen kopen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

De investering in zonnepanelen kan in ongeveer vijf tot zeven jaar terugverdiend worden. Bovendien kunnen particulieren de BTW van zonnepanelen terugvragen. Voor bedrijven zijn er fiscale voordelen en subsidies. Aangezien zonnepanelen van goede kwaliteit wel 25 jaar meegaan, kan de investering zelfs een aantal keren worden terugverdiend. Wanneer er meer stroom wordt opgewekt dan u kunt gebruiken, kunt u hier een vergoeding voor krijgen van uw stroomleverancier: de zogenoemde salderingsregeling. Deze regeling geldt tot en met 2023 en wordt daarna langzaam afgebouwd. Naast de financiële voordelen, doet u ook nog wat goeds voor het milieu en helpt de wereld een stukje duurzamer te maken.

Kwaliteit is het belangrijkste punt van aandacht

Tegenwoordig zijn er vele aanbieders van zonnepanelen op de markt. Het is de bedoeling dat de zonnepanelen lang meegaan. Daarom is het belangrijk om een betrouwbare aanbieder te vinden waar kwaliteit garant staat, zoals deze aanbieder van zonnepanelen Amersfoort. Er wordt vaak gedacht dat zonnepanelen in Amersfoort, maar ook in de rest van Nederland, weinig nut hebben, omdat de zon niet vaak genoeg schijnt. Dit is een fabeltje, want zelfs op bewolkte dagen kunnen zonnepanelen licht omzetten in elektriciteit. Ook denken veel mensen dat hun dak niet geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Wanneer u zonnepanelen koopt bij een gecertificeerd installateur, is het mogelijk om op bijna elk soort dak zonnepanelen te plaatsen. Vraag dus snel een offerte aan en kom erachter hoeveel u kunt profiteren.              

SEO, SEA, linkbuilding: hoe gaat online marketing in zijn werk?

Technologie ontwikkelt zich in sneltreinvaart nu Nederlanders massaal thuiswerken als gevolg van de pandemie. Ook nu een nieuwe lockdown mogelijk om de hoek komt kijken, is het van belang dat thuiswerken mogelijk is en er digitaal gecommuniceerd kan worden met collega’s, familie en vrienden. Voor ondernemers is het bovendien belangrijk dat de website en webwinkel goed functioneren, zodat klanten alsnog inkopen kunnen doen en een online bezoekje kunnen brengen aan hun favoriete winkel. Offline maakt daarom plaats voor online, wat ook het geval is voor marketingtechnieken. Echter, veel ondernemers zijn niet bekend met termen als SEO, SEA en linkbuilding. Want wat houdt dit precies in en waarom zijn die drie letters zo belangrijk voor jouw organisatie?

SEA, SEO en linkbuilding

Wie duikt in de wereld van online marketing, zal versteld staan van alle mogelijkheden die het te bieden heeft. Waar je vroeger namelijk zo veel mogelijk flyers uit probeerde te delen aan de juiste doelgroep, is het nu belangrijk om zo veel mogelijk links te plaatsen op relevante websites. Op die manier bouw je namelijk een soort netwerk op, wat de zoekmachine als relevant beschouwt. Dit heeft vervolgens invloed op de positie van jouw website in de zoekresultaten. Het opbouwen van een netwerk wordt ook wel ‘linkbuilding’ genoemd, wat bijdraagt aan search engine optimalisation (SEO). Naast linkbuilding is het ook mogelijk om te investeren in betaalde advertenties op zoekmachines of marktplaatsen, zoals Bol.com. Dit verwijst naar SEA.

Aan de slag met online marketing!

Wil jij graag meer affiniteit krijgen met online marketing of het juist uitbesteden aan een specialist? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Economy, hét online marketing bureau Delft, dat jou helpt bij het bepalen van een adequate internationale SEO strategie! Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden en zoeken uit hoe jij snel online vindbaar en zichtbaar wordt.

Word nooit slachtoffer van cybercriminaliteit door te investeren in hoogwaardig securitymanagement

In een digitaliserende wereld komen we steeds voor allerlei verrassingen te staan. De ene keer is dit echter een mogelijkheid, terwijl het de andere keer een beperking is. Onder de mogelijkheden kunnen we bijvoorbeeld scharen: digitaal thuiswerken, communiceren op afstand, bereikbaar zijn voor collega’s, vrienden en familie, en aankopen doen zonder fysiek aanwezig te zijn in een winkel. Daarentegen kunnen beperkingen van digitalisering zijn: inefficiënt communiceren door onduidelijkheden, noodzaak om gevoelige informatie te beveiligen, nieuwe kennis vergaren en cybercriminaliteit. Desondanks kun je iedere beperking omzetten in een mogelijkheid, waar Rootsec je graag bij helpt. Vermoed jij namelijk dat jouw gevoelige informatie niet goed beschermd is en jouw organisatie mogelijk slachtoffer wordt van cybercriminaliteit? Dan weet Rootsec raad!

Informatie beveiligen doe je zo

Cybercriminaliteit is anno 2021 geen nieuw fenomeen, maar toch wordt er nog altijd weinig actie tegen ondernomen. Vooral nu veel bedrijven het afgelopen jaar zijn overgestapt op digitale communicatiemethoden, is het daarentegen extra belangrijk om aandacht te besteden aan de beveiliging van gevoelige informatie. Daarbij komt echter dat cybercriminaliteit niet verholpen kan worden met een standaardoplossing, aangezien ieder bedrijf met andere platforms en technieken werkt. Rootsec biedt daarom gerichte oplossingen en pakt het probleem op unieke wijze aan door in kaart te brengen wat de gevoeligheden zijn in de systemen van jouw organisatie. Op die manier wordt jouw informatie professioneel beveiligd en hoef jij je niet langer zorgen te maken over gebrekkige informatiebeveiliging.

Aan de slag met cybersecurity

Rootsec is al jaren gespecialiseerd in security management en steekt daarom graag de handen uit de mouwen om jouw gegevens te beschermen tegen cyberaanvallen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, verschilt echter per organisatie. Wij gaan daarom graag met jou in gesprek om te achterhalen wat Rootsec voor jou kan betekenen!

Een goedwerkende website realiseer je met developers

We hebben nog nooit zoveel gedaan via het internet als het afgelopen jaar en met een mogelijk naderende lockdown lijkt het erop dat we opnieuw veel met digitale middelen zullen moeten gaan doen. Er wordt meer online geshopt dan ooit tevoren, we communiceren vaker online dan offline en websites bezoeken we regelmatig om te checken wat we van een onderneming kunnen verwachten. Hoewel je onderneming dus mogelijk nog niet zo veel affiniteit had met internet en digitale middelen, is het belangrijker dan ooit om bekend te raken met technologieën waarmee jij jouw organisatie onder de aandacht krijgt.

Help! Waar begin ik in deze digitale wereld?

Heb jij ook het idee dat er allerlei digitale mogelijkheden op je af komen, maar weet je niet wat je ermee aan moet? Dan is het handig om te beginnen bij het optimaliseren of bouwen van een website. Een website zorgt er namelijk voor dat bezoekers jou makkelijk kunnen vinden en een aanvullende webshop biedt bezoekers de gelegenheid om jouw producten aan te schaffen. Heb jij geen idee hoe je dit aanpakt? Dan helpt Kojac je graag! Kojac brengt ondernemingen namelijk in contact met (student) programmeurs, die jou graag ondersteunen bij het verbeteren van jouw website. Dit kan in de vorm van het optimaliseren van de lay-out ofwel front-end of het achterliggende technische verhaal ofwel back-end. 

Front-end of back-end: hoe weet ik waar ik baat bij heb?

Student programmeur gezocht, maar geen idee of deze verstand moet hebben van front-end of back-end? Geen zorgen! Kojac denkt graag met je mee en zoekt uit of jij een developer gespecialiseerd in een programmeertaal nodig hebt, of dat een front-end developer voldoende is. Wil je graag meer weten over wat Kojac voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden door te nemen! Wij denken graag met je mee.

De voordelen van digitale receptie software

In verschillende branches komen veel bezoekers over de vloer, denk bijvoorbeeld aan de horeca, evenementenbranche of de reiswereld. Bij bedrijven uit deze branche is het vaak verplicht om een aanwezigheidsregistratie uit te voeren. Heeft u geen zin meer in papieren lijsten bijhouden, met de hand de QR-code checken voor het Corona Toegangsbewijs of wilt u sneller en efficiënter uw gasten ontvangen? Maak dan gebruik van de digitale receptie software.

Een professionele indruk

De digitale receptie software voorziet u in veel functionaliteiten en biedt veel gemak. Zo krijgen gasten een email met daarin praktische informatie over de route, parkeren, een wifi code, COVID-voorwaarden en een QR-code om eenvoudig en snel contactloos aan te melden bij aankomst. Met deze email kunt u gemakkelijk de vragen voor het Corona Check worden ondervangen. Uiteraard blijft de privacy van alle gasten gewaarborgd. Komen de bezoekers aan bij uw bedrijf, evenement, of horecagelegenheid? Dan kunnen ze door de QR-code gemakkelijk inchecken. Het voorkomt niet alleen onnodig contact (handig tijdens de Covid-situatie) maar ook nog eens lange wachtrijen. De receptie software werkt geheel autonoom waardoor u geen mensen hoeft te plaatsen om gasten te ontvangen. Hiermee bespaart u ook kosten. Daarnaast krijgen de medewerkers van uw bedrijf ook een melding als de bezoekers zijn aangemeld, zo weet u altijd wie er aanwezig zijn en wanneer.

Duurzaam en modern

De digitale receptje software past ook nog eens in het duurzamer omgaan met materialen. Immers papieren lijsten worden vervangen door aanwezigheidsregistratie via de app. Bezoekers voor een evenement, reis, concert of in de horeca kunnen zich nu snel en eenvoudig aanmelden met de QR-code. Voor u als bedrijf biedt het nog meer voordelen. U kunt deze digitale receptie software laten koppelen met andere systemen, zoals een CRM, zodat u direct alle contactinformatie van uw bezoekers in uw systeem hebt. Daarnaast heeft u ook snel een lijst uitgedraaid van alle aanmeldingen handig als er een calamiteit voordoet. U kunt een bericht naar Bhv’ers sturen en afvinken welke mensen ‘veilig’ zijn tijden een calamiteit. Dit allemaal via het DigiReceptie portaal of via de app op een smartphone. Voorkom lange wachtrijen, onnodig contact en maakt gebruik van deze handige en gebruiksvriendelijke software om bezoekers te registreren.

Waarom kiezen voor een lichtbak?

Als je net begint met het opstarten van een bedrijf, zijn er veel dingen die je moet regelen. Je moet dingen regelen voor de belasting, eventueel personeel aannemen en je product laten produceren. Verder zit je natuurlijk met een verkoopstrategie en moet je ervoor zorgen dat de marketing goed gaat. Bij marketing denk je misschien voornamelijk aan online reclame en websites, maar ook buiten het internet zul je je bedrijf op de kaart moeten zetten. Je fysieke store kun je aantrekkelijker maken door middel van Lichtbakreclame van Sizo Signs. De voordelen van lichtbakreclame lees je hieronder.

Altijd zichtbaar

Een lichtbak is altijd zichtbaar, zowel overdag als ’s nachts. ’s Nachts gaat de lichtbak automatisch aan, waardoor je ook dan je logo op verre afstand kunt zien. Een lichtbak valt meer op dan normale reclame, en bovendien maak je altijd reclame. Verder is lichtbakreclame een makkelijke manier om reclame te maken. Marketing is bijvoorbeeld een intensief proces waarbij je veel dingen tegelijk moet doen en beheren, zoals strategieën, flyers, internetsites, en personeel dat aangestuurd moet worden. Een lichtbak is een eenmalige investering waar je verder niks aan hoeft te doen.

Onderhoudsvriendelijk en milieuvriendelijk

Zoals eerder al is gezegd, is een lichtbak een eenmalige investering. Als je een lichtbak koopt, heb je er jarenlang plezier van. Daar komt nog bij dat een lichtbak heel onderhoudsvriendelijk is, en dat je er weinig aan hoeft te doen. Ze gaan lang mee en worden dusdanig gebouwd dat ze wel tegen een stootje kunnen. Verder is een lichtbak milieuvriendelijk: ze worden verlicht met duurzame TL-verlichting of LED-licht. Lichtbakken zijn relatief goedkoop omdat je ze een keer koopt en ze verder weinig onderhoud nodig hebben. Misschien moet je ze een keer in de zoveel tijd schoonmaken, maar verder vereisen ze weinig tot geen onderhoud. Een lichtbak is dus een eenmalige investering waar je als bedrijf jaren profijt van hebt!