Bereik het maximale

Marketing

Alles gerelateerd aan Marketing

Categorie archief telefonie

Is een zakelijk abonnement echt goedkoper dan een particulier abonnement?

Een telefoonabonnement is handig. Het maakt het mogelijk om overal te bellen, het internet te gebruiken of een sms te versturen. Het is ideaal om gebruik te maken van een abonnement in plaats van een prepaid kaart. Het is niet nodig om iedere keer tegoed op het toestel te zetten. Iedere maand is er voldoende beltegoed om te gebruiken. De vraag voor een ondernemer of zzp’er is dan of het abonnement zakelijk of particulier afgesloten dient te worden. Laten we de mogelijkheden onderzoeken.

Een zakelijk abonnement

Het voordeel van een zakelijk abonnement is dat alle kosten aftrekbaar zijn. Het is mogelijk om de kosten voor het bellen van de winst af te trekken. Het biedt een fiscaal voordeel. Voordat er belasting over de winst berekend wordt, worden de kosten (ook van het abonnement) in mindering gebracht. De totale winst is hierdoor lager. Vervolgens wordt er minder belasting over de winst berekend. Het is prettig om zo op een goedkopere manier te bellen.

Een particulier abonnement

Wanneer iemand een persoonlijk abonnement heeft dan zijn deze kosten niet aftrekbaar. Hiervoor moet dus het volle pond betaald worden. Er is geen korting op de belkosten. Het is minder interessant dan een zakelijk abonnement. Bij een zakelijk abonnement wordt het abonnement immers als kosten opgevoerd en wordt het in mindering gebracht op de winst. Het is de betere keuze.

Wat als het toestel kapot gaat?

Als het toestel kapot gaat is het verstandig om het te laten repareren. Reparatie van een smartphone of iPhone is verstandig. Het is mogelijk om zo het toestel nog langer te gebruiken. Het biedt de mogelijk om zo langer te genieten van het toestel. Ook scheelt het veel overzet werk naar een ander toestel. Kies voor de slimme oplossing! Het laten repareren van een kapot scherm is zeer snel gedaan.

Om deze redenen kan je tegenwoordig niet meer zonder telefoon

Tegenwoordig is de smartphone niet meer weg te denken. Bijna iedereen gebruikt er een en niet alleen jongeren en volwassenen gebruiken ze. OOk ouderen en senioren gebruiken tegenwoordig een smartphone. Het is voor veel mensen dus erg lastig om ook maar één dag zonder telefoon te leven. De telefoons zijn gewoon niet meer uit het straatbeeld te denken en zo’n 15 jaar geleden was dit nooit te bedenken. Toen was het bijzonder als iemand baat had bij een telefoon. Telefoons waren in die tijd niet aan de orde en toen der tijd bestonden er teletekst verslaafden die constant op de hoogte wilden blijven van alle laatste nieuwtjes, nu kan dat allemaal via je telefoon.

De jeugd kan niet meer zonder

Pak bijvoorbeeld de telefoon van een 18 jarige voor een dag af en hij of zij zal het moeilijk vinden om dan de dag door te komen. De telefoon is een soort van derde hand geworden voor iedereen. Het toestel voorziet ons van een enorme datastroom die eigenlijk niet tegen te houden is. De wereld van de telefoon is constant in ontwikkeling en ook komen er steeds meer accessoires bij die ons helpen of ondersteunen tijdens het gebruik van onze telefoon. Er zijn tig websites die allerlei verschillende accessoires aanbieden. Sommige waar je misschien nog nooit van gehoord hebt, hier vind je een aantal handige dingen voor je telefoon die jou misschien wel kunnen helpen. De technologische ontwikkelingen op het gebied van de telefoon is niet meer tegen te houden en is zich elke dag verder aan het ontwikkelen.