Bereik het maximale

Marketing

Alles gerelateerd aan Marketing

Categorie archief telefonie

Tips voor een goedkoop telefoon abonnement

Ben jij die oude telefoon helemaal zat en wil je wel eens wat meer maandelijkse data? Zo te horen ben je toe aan een nieuw mobiel abonnement met toestel. Maar waar moet je op letten tijdens deze enorme en moeilijke keuze? Dat ga ik je vandaag vertellen

Pas op met ‘’gratis’’ telefoons

Soms zie je deals voorbij komen met een gratis telefoon. Hierbij moet vermeld worden dat het toestel niet gratis is. Wanneer je een telefoon abonnement met toestel afsluit, moet je ook een contract ondertekenen waarin de maandelijkse toestel kosten staan. Je betaalt dus maandelijks voor je data maar ook voor de smartphone. Dit bedrag verschilt natuurlijk per toestel. De nieuwste iPhone zal natuurlijk maandelijks meer kosten dan een gsm die al jaren uit is. In de factuur kan je zien dat er onderscheid gemaakt wordt tussen de maandelijkse kosten voor je belminuten en data en je kredietkosten voor het toestel.

Het is sinds een aantal jaar zelfs verboden om te adverteren voor gratis telefoons met abonnement. Wanneer je hier voor september 2019 mee te maken hebt gehad kon je zelfs een compensatie ontvangen voor deze ‘gratis’ telefoon die achteraf niet gratis bleek te zijn.

Hoe krijg je een goedkoop telefoon abonnement met toestel?

Dat de telefoons niet volledig gratis zijn betekent niet dat jij geen goedkoop telefoon abonnement met toestel kunt scoren. Dat is zeker nog mogelijk alleen zijn er wel een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je een goedkoop abonnement zoekt. De beste tip is: ga vergelijken. Tegenwoordig kan je snel en gemakkelijk alle verschillende telefoon abonnementen met elkaar vergelijken. Hierdoor voorkom je dat je een verkeerde keuze maakt. Met de vergelijkingstool van dealmobiel vind je binnen 2 minuten het beste abonnement voor jou.

Is een zakelijk abonnement echt goedkoper dan een particulier abonnement?

Een telefoonabonnement is handig. Het maakt het mogelijk om overal te bellen, het internet te gebruiken of een sms te versturen. Het is ideaal om gebruik te maken van een abonnement in plaats van een prepaid kaart. Het is niet nodig om iedere keer tegoed op het toestel te zetten. Iedere maand is er voldoende beltegoed om te gebruiken. De vraag voor een ondernemer of zzp’er is dan of het abonnement zakelijk of particulier afgesloten dient te worden. Laten we de mogelijkheden onderzoeken.

Een zakelijk abonnement

Het voordeel van een zakelijk abonnement is dat alle kosten aftrekbaar zijn. Het is mogelijk om de kosten voor het bellen van de winst af te trekken. Het biedt een fiscaal voordeel. Voordat er belasting over de winst berekend wordt, worden de kosten (ook van het abonnement) in mindering gebracht. De totale winst is hierdoor lager. Vervolgens wordt er minder belasting over de winst berekend. Het is prettig om zo op een goedkopere manier te bellen.

Een particulier abonnement

Wanneer iemand een persoonlijk abonnement heeft dan zijn deze kosten niet aftrekbaar. Hiervoor moet dus het volle pond betaald worden. Er is geen korting op de belkosten. Het is minder interessant dan een zakelijk abonnement. Bij een zakelijk abonnement wordt het abonnement immers als kosten opgevoerd en wordt het in mindering gebracht op de winst. Het is de betere keuze.

Wat als het toestel kapot gaat?

Als het toestel kapot gaat is het verstandig om het te laten repareren. Reparatie van een smartphone of iPhone is verstandig. Het is mogelijk om zo het toestel nog langer te gebruiken. Het biedt de mogelijk om zo langer te genieten van het toestel. Ook scheelt het veel overzet werk naar een ander toestel. Kies voor de slimme oplossing! Het laten repareren van een kapot scherm is zeer snel gedaan.

Om deze redenen kan je tegenwoordig niet meer zonder telefoon

Tegenwoordig is de smartphone niet meer weg te denken. Bijna iedereen gebruikt er een en niet alleen jongeren en volwassenen gebruiken ze. OOk ouderen en senioren gebruiken tegenwoordig een smartphone. Het is voor veel mensen dus erg lastig om ook maar één dag zonder telefoon te leven. De telefoons zijn gewoon niet meer uit het straatbeeld te denken en zo’n 15 jaar geleden was dit nooit te bedenken. Toen was het bijzonder als iemand baat had bij een telefoon. Telefoons waren in die tijd niet aan de orde en toen der tijd bestonden er teletekst verslaafden die constant op de hoogte wilden blijven van alle laatste nieuwtjes, nu kan dat allemaal via je telefoon.

De jeugd kan niet meer zonder

Pak bijvoorbeeld de telefoon van een 18 jarige voor een dag af en hij of zij zal het moeilijk vinden om dan de dag door te komen. De telefoon is een soort van derde hand geworden voor iedereen. Het toestel voorziet ons van een enorme datastroom die eigenlijk niet tegen te houden is. De wereld van de telefoon is constant in ontwikkeling en ook komen er steeds meer accessoires bij die ons helpen of ondersteunen tijdens het gebruik van onze telefoon. Er zijn tig websites die allerlei verschillende accessoires aanbieden. Sommige waar je misschien nog nooit van gehoord hebt, hier vind je een aantal handige dingen voor je telefoon die jou misschien wel kunnen helpen. De technologische ontwikkelingen op het gebied van de telefoon is niet meer tegen te houden en is zich elke dag verder aan het ontwikkelen.