Bereik het maximale

Marketing

Alles gerelateerd aan Marketing

Categorie archief internet

De beste tips voor content creatie om jouw bezoekersaantal te laten groeien

Het is geen geheim dat inhoud koning is. Als je online succes wilt boeken, moet je inhoud van hoge kwaliteit produceren die het publiek boeit en bindt. Content creatie met relevante inhoud kan een uitdaging zijn. In deze blog delen we enkele tips over hoe jij je content creatie kan maken met een pakkend inhoud om jouw publiek te entertainen. Bedankt voor het lezen!

Vind relevante onderwerpen

De eerste stap om goede inhoudelijke content te creëren is het vinden van relevante onderwerpen om over te schrijven. Onderzoek wat jouw doelgroep interessant vindt. Waardoor worden ze getriggerd om een bedrijf te gaan volgen of een aankoop bij het bedrijf te doen? Oftewel, onderzoek je doelgroep.

Je kan ook bij de concurrentie kijken welke onderwerpen zij belichten. Op welke manier uiten ze hun boodschap? Via welke kanalen bereiken ze de doelgroep? Allemaal waardevolle informatie om te verzamelen om jouw content te verbeteren.

Wees creatief

Het is ook belangrijk dat je creatief bent bij het creëren van de content. Schrijf niet over dezelfde dingen als de rest van de bedrijven. Zoek een unieke invalshoek en druk jezelf op een originele manier uit. Dit zal het bedrijf helpen om zich te onderscheiden van de concurrentie en meer aandacht te trekken van het publiek.

Investeer in goede tools

Kwalitatieve inhoud komt niet zonder enige moeite. Het kost tijd en moeite om goede content te produceren. Wij raden je daarom aan om te investeren in goede tools voor het maken van content. De tools zijn gemaakt om tijd te besparen en de content creatie gemakkelijk en snel te maken. Er zijn veel standaard templates beschikbaar en ze de tools zijn heel gebruiksvriendelijk.

Enkele populaire tools voor het maken van inhoud zijn:

  • WordPress
  • Canva
  • Adobe photoshop
  • Adobe InDesign

Meet de resultaten

Zodra je de content hebt gecreëerd, is het belangrijk om de resultaten te meten. Wat voor reactie kreeg je van het publiek? Hoeveel mensen waren betrokken bij de inhoud? Wat was het bereik? Je kan op basis van de resultaten de campagnes doortrekken of veranderen.

Je weet nu hoe je relevante content kan creëren om jouw doelgroep aan te spreken! Wil je meer tips of je content uitbesteden neem een kijkje bij Asociaal Marketing.

Website laten maken? Hier moet je op letten!

Je wilt graag een website laten maken voor jouw bedrijf en daarvoor zoek je een goede WordPress specialist. Maar waar moet je nu op letten bij het kiezen van een specialist en het laten maken van je website? In dit artikel lees je hier alles over.

Lees de reviews

Natuurlijk wil je jouw website laten maken door een goede WordPress specialist die kennis van zaken heeft. Elke WordPress specialist laat op zijn of haar website natuurlijk alleen het beste zien. Om erachter te komen of een WordPress specialist goed werk levert, kun je daarom het beste de reviews bekijken. Klanten vertellen in de reviews over hun persoonlijke ervaringen. Dit is dus een stuk betrouwbaarder dan het eenzijdige verhaal van de specialist zelf. Ga dus op zoek naar reviews en lees ze goed door.

Vergelijk de prijzen

Je wilt uiteraard niet te veel betalen voor je WordPress website. De prijzen in deze markt kunnen echter enorm verschillen. Het is daarom aan te raden om hier goed op te letten. Vergelijk de prijzen van enkele verschillende WordPress specialisten met elkaar, zodat je weet waar je het voordeligst uit bent en een goede keuze kunt maken.

Bepaal wat je wilt

Voordat de website ontwikkelaar voor je aan de slag kan gaan, moet hij natuurlijk weten wat je wilt. Het is belangrijk om goed te onderzoeken wat je wilt. Natuurlijk kun je ook vertrouwen of de expertise van de webdesigner en hem het design laten bepalen, maar vaak heb je waarschijnlijk wel een bepaald beeld in je hoofd. Bekijk andere websites en sla de websites op die je mooi vindt. Bedenk ook welke elementen je dan precies mooi vindt. Bepaal ook welke kleuren er gebruikt moeten worden. Vaak is het aan te raden om in ieder geval de kleur(en) van je logo op je website terug te laten komen.

 

Gratis stockfoto met aantekeningen, balpen, bedrijf

Wees duidelijk

Vanaf het begin tot het einde van het ontwerpproces is het belangrijk om duidelijk te zijn naar de WordPress specialist. Dit begint dus al bij het eerste contact. Een WordPress specialist kan alleen een duidelijke prijs afspreken als hij of zij precies weet wat jij wilt. Als er later nog dingen bijkomen, kan het zijn dat de prijs hoger wordt. Zodra je met de specialist dieper ingaat op de details, is het ook van belang om heel duidelijk te zijn. De specialist maakt jouw website dan in één keer goed, waardoor je

Waarom zou je gebruik maken van een alles in een pakket

Thuis zit je lekker achter de computer, kijk je tv en maak je gebruik van de telefoon. Maar je maakt ook gebruik van internet als je buiten bent door middel van je mobiele telefoons. Dit zorgt er voor dat jij een redelijk hoge abonnement kosten krijgt, het is namelijk niet gratis. Om alles overzichtelijk te houden zou je kunnen kiezen voor een alles in een pakket. Dit is een pakket waar alle kosten die eerder zijn vernoemd in zitten. Alleen wat zij nou nog meer de voordelen van een alles in een pakket? Lees dit artikel om er achter te komen waarom een alles in een pakket voordelig kan uitpakken.

De communicatie is gemakkelijker

Wanneer jij gebruikt maakt van een alles in een pakket bij een provider is dat communicatie gemakkelijker. Jij hebt dan één contact persoon waar jij al je vragen aan kunt stellen.

Alles in een pakketten vergelijken

Het klinkt misschien simpel, maar het is wel een voordeel dat jij hele pakketten kunt vergelijken. Je hoeft het dus niet meer per abonnement te vergelijken. Het is tegenwoordig heel gemakkelijk gemaakt om dit soort pakketten met elkaar te vergelijken. De reden hiervoor is dat er meerdere vergelijk websites zijn en dat er ook een uitzonderlijk groot aanbod is aan alles in een pakketten.

Met een alles in een pakket bij een provider krijg jij korting, omdat jij dan je loyaliteit laat zien bij een provider.

Het overstappen naar een alles in een pakket

Om over te stappen naar een andere provider kan wel angstig zijn, maar providers waar jij een alles in een pakket neemt helpen je hier graag mee. Providers bieden namelijk de service om alles zelf voor je te regelen. Dit wordt ook nog kosteloos voor je regelt.

3 Tips voor een snellere computer

Computers verzamelen tussen elke keer aan en uit zetten heel veel data. Na het verzamelen van zoveel data over de jaren heen, kan het voorkomen dat je computer of laptop trager wordt. Regelmatig je computer opruimen, ordenen en schonen is dan ook wel aan te raden.

Overbodige programma’s

Na mate de tijd vordert heb je waarschijnlijk meerdere programma’s geïnstalleerd die destijds leuk waren, maar die je ondertussen al tijden niet hebt aangeklikt. Je kan deze programma’s zelf verwijderen… Echter raden wij aan om dit met een programma te doen, er is software die ervoor zorgt dat er geen restjes achterblijven. Geen restjes betekent weer meer ruimte, win-win dus.

Geheugen

Werkgeheugen (RAM) zorgt ervoor dat je programma’s sneller kan uitvoeren. Hoe werkt dit? Ram geheugen slaat tijdelijk bepaalde informatie op waardoor het mogelijk is om dit ook weer snel op te halen. Hierdoor hoeft je programma niet opnieuw je computer af te zoeken naar dat ene stukje informatie. Het uitbreiden van je werkgeheugen is vrij goedkoop en zorg ervoor dat je meer tijdelijk kan opslaan.

Ook kan je kijken naar je harde schijf. Veel PC’s en laptops hebben nog een harde schijf terwijl dit tegenwoordig in veelvoud overgaat naar SSD opslag. SSD zorgt ervoor dat, wat er op de SSD staat, extra snel opstart. Handig is dus om hier besturingsprogramma’s en programma’s die je dagelijks gebruikt op te zetten.

Werken in de cloud

Meer en meer word er gebruikt gemaakt van de cloud zowel voor persoonlijk gebruik als voor zakelijk gebruik. Simpelweg omdat dit ervoor zorgt dat de bestanden die ruimte vreet op je computer, extern bewaard zijn. Voor persoonlijk gebruik is maken mensen vaak gebruik van standaard diensten zoals dropbox of google drive. Aan de zakelijke markt zitten echter andere eisen. Het moet goed beveiligd zijn, makkelijk te gebruiken zijn en samen kunnen werken met meerdere systemen. Vaak wordt dit uit handen gegeven met diensten als managed multicloud of via andere netwerkoplossingen.

Internet WiFi

Hoe haal je meer uit je Wifi netwerk?

We houden er allemaal van om lekker thuis te luieren met onze laptop of tablet. Maar het is een stuk minder leuk als het internet langzaam is. Dit is wat je moet doen om meer uit de wifi netwerk te halen.

1. Test je internetsnelheid

De eerste stap naar het diagnosticeren van je snelheidsgerelateerde problemen: ontdek hoe snel je internet echt is door het te controleren op speedtest.net. Als je een laptop gebruikt, moet je deze eerst opnieuw opstarten om te zorgen dat de vertraging niet wordt veroorzaakt door te veel geopende browservensters of het afspelen van muziek en films. Sluit het vervolgens rechtstreeks op je kabel- of DSL-modem aan. Dat geeft je een maatstaf voor hoe snel je web je recht uit de buizen komt halen. Noteer van tijd tot tijd de snelheid en zorg ervoor dat je het niveau haalt dat je van je internetplan zou moeten krijgen. Test vervolgens de snelheid opnieuw op je draadloze netwerk en vergelijk de twee nummers.

Als ze ongeveer hetzelfde zijn, weet je dat je wifi in orde is en dat je gewoon niet genoeg uit je internetprovider haalt. Upgrade je internetplan om sneller te werken of klaag bij je serviceprovider dat je niet de snelheid krijgt waarvoor je betaalt. Ziggo biedt een Power Promise pakket aan met gegarandeerd overal internet.

2. Upgrade of update je router

Tegenwoordig is een nieuwere standaard genaamd 802.11ac al beschikbaar op veel recent uitgebrachte routers, maar hij is nog steeds zeldzaam en prijzig. Als je al een draadloze N-router hebt, kan een firmware-update nog steeds de betrouwbaarheid, snelheid en beveiliging van je netwerk verhogen. Elke router is een beetje anders als het gaat om het updaten van de firmware. Je moet de handleiding van je router of de website van de fabrikant raadplegen voor stapsgewijze instructies.

3. Kijk wie er gebruik maakt van je netwerk

Ik wil geen vinger wijzen, maar ik zou in contact willen komen met de kinderen en met iedereen die je wifi-netwerk gebruikt om ervoor te zorgen dat ze je internet niet opzuigen met online video, gamen of (gruwel) bestanden delen. Dat kan de kwaliteit van de service voor iedereen in huis snel doen dalen.

4. Koop een draadloze extender

Het kan zijn dat je huis te groot is voor je modem, of muren je signaal blokkeren. Je modem heeft slechts een beetje hulp nodig. Een draadloze grijpt je wifi-signaal en verzendt het op dezelfde frequentie naar de verste regio’s van je huis. Als je huidige router het helemaal niet haalt, geeft een extender je extra bereik.

Werkplek

Werkplek Anno 2018, zo doe je dat!

Vandaag de dag wordt het steeds belangrijker om met de voorbij vliegende tijd mee te vliegen. Is jouw bedrijf de leider van de grote groep trekvogels in de lucht? Of heb je nog moeite met het spreiden van je vleugels om zo meegeblazen te worden door de wind die digitalisering heet? Eén van de zaken die aangepakt moet worden om up to date te blijven in dit online tijdperk is het doorvoeren van veranderingen binnen de werkplek. Hoe je deze online veranderingen het beste binnen je bedrijf toepast, leggen we van Volbereik je graag uit!

Creëer dé online werkplek

Het is belangrijk dat je als bedrijf up to date blijft en een online werkplek ontwikkelen is een goede manier om dit te doen. Zorg dat je een ICT-specialistisch bedrijf aan de arm neemt die je precies kan vertellen hoe dé online werkplek ingericht dient te worden. Zo zal het voor een internationaal bedrijf ideaal zijn om over de hele wereld te kunnen samenwerken, overleggen en documenten te kunnen delen, zonder dat dit lange wachttijden en haperingen met zich meebrengt. Ook het toepassen van Cloudcomputing binnen het bedrijf zal het online imago van de werkplek verbeteren. Met cloud computing is het mogelijk om servers, applicaties en bestanden beschikbaar te maken via het computernetwerk. Tevens zal een bedrijf met specialisme in ICT oplossingen weten hoe al deze online informatie binnen het bedrijf het beste beveiligd kan worden. Niet onbelangrijk in een wereld waar hackers en cyberaanvallen op de loer liggen.

Go digital met marketing

Naast een update van de bedrijfsprocessen, werkzaamheden en werkplek, is het onder de loep nemen van je huidige marketingactiviteiten niet onverstandig. Online marketing neemt steeds meer de overhand en het old school adverteren verdwijnt uit het straatbeeld. Er zijn diverse online kanalen die je voor jouw business kunt inzetten. Denk aan het Adverteren via Google, het plaatsen van Display ad’s op verwante websites, het inzeteten van YouTube, een update van de huidige website en het laten ontwikkelen van een professionele app voor je website of webshop.

Actief op Social Media

Social Media zal wellicht niet een kanaal zijn voor elke branche, maar veel bedrijven zullen sociale kanalen als Facebook, Linkedin, Instagram en YouTube in kunnen zetten voor het uitdragen van hun missie, visie, acties, vacatures en ontwikkelingen binnen het bedrijf. Selecteer een specifieke doelgroep of verspreid je online advertenties over een grote groep mensen, het is allemaal mogelijk. Genereer meer naamsbekendheid, zorg dat mensen over jouw bedrijf praten en verhoog zo de omzet.