Bereik het maximale

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Een zakelijk adres regelen

Een zakelijk postadres hoeft geen werkelijk adres of een bedrijfspand te zijn, maar kan ook een postbus zijn. Naar dit postadres sturen dan al jouw klanten en leveranciers hun post. Deze postbus huur je van een bedrijf dat ook voor het beheer zorgt. Je vindt deze bedrijven gemakkelijk op het internet. Let wel even op, dat je dit postadres niet kan gebruiken om je mee te registreren bij de Kamer van Koophandel. Hiervoor heb je een fysiek vestigingsadres nodig.

 

Extra diensten postbusverhuurders

Sommige van deze bedrijven bieden je ook  extra diensten aan, zoals:

  •         Jouw post per e-mail versturen als pdf-bestand. Zij openen dus jouw post, scannen het in en mailen dit dan naar jou toe.
  •         Het doorsturen van jouw post, zonder jouw post te openen (meer privacy).
  •         Het huren van een kantoorruimte of een vergaderzaal, zodat je mensen in een professionele sfeer kan ontvangen.

De voordelen van een zakelijk adres zijn:

  •         dat je een scheiding creëert tussen zakelijk en privé;
  •         De post wordt door iemand anders gesorteerd, wat je tijd scheelt;
  •         Het staat veel professioneler dan je eigen woonadres gebruiken;
  •         Je schermt je privéadres af voor derden;
  •         Extra diensten, zoals een ruimte huren of het inscannen van je post, receptiediensten.

Van zakelijk adres naar virtueel kantoor

Het is een kleine stap om – naast een zakelijk adres – ook een virtueel kantoor te regelen, maar hoe kan je een virtueel kantoor vinden en wat is dat precies?

Wat is een virtueel kantoor?

Een virtueel kantoor zorgt ervoor dat je overal kunt inloggen om je werk te kunnen doen. Je kan dan bij je e-mail, bij data, bij je digitale agenda, bij correspondentie, bij bepaalde software, bij al je adresgegevens, je taken… enzovoort. Een voorwaarde is dat er toegang is tot het wereldwijde web en je hebt een smartphone, een laptop, een computer of een iPad nodig. Al deze gegevens worden centraal beheerd op een server en je werkt dan in de cloud.

Een virtueel kantoor vinden

Als je even gaat zoeken op internet ontdek je dat er diverse bedrijven zijn die je kunnen helpen aan een virtueel kantoor. Vooral voor flexwerkers en ZZP-ers is dit vaak een uitkomst. Het is goedkoper dan een bedrijfspand en het neemt een aantal zorgen uit handen. Het bevordert daarnaast jouw mobiliteit en jouw flexibiliteit.

admin

Geef een reactie