Bereik het maximale

Er komt meer kijken bij het verhuizen naar een nieuw bedrijfspand dan men denkt. Er zijn veel zaken waaraan gedacht moet worden. Niet alleen bij het kiezen van een nieuw bedrijfspand, maar ook na het verhuizen. Zo is het bij het kiezen van een nieuw bedrijfspand belangrijk om te kijken hoe het pand is ingedeeld qua energielabel. Een energielabel aanvragen is iets wat door de verkoper of verhuurder moet gebeuren. Het geeft een beeld van de energienota. Een lage labeling betekent een slechte isolatie en daarmee ook een hogere energierekening. Daarnaast is het belangrijk om op een aantal andere zaken te letten.

Het aankondigen van de verhuizing

Het is goed om iedereen te laten weten dat het bedrijf verhuizen gaat naar een ander pand. Zo weet iedereen waar hij moet zijn. Het is belangrijk om de juiste rekeningen te ontvangen, uitnodigingen, post en natuurlijk ook de klanten. Stuur een leuke verhuiskaart naar iedereen om ze zo op de hoogte te brengen. Het is ook belangrijk om het briefpapier en de adressen op de brochures aan te passen. Soms kan het met een eenvoudige sticker erop. Het is een goede oplossing tot een volgende druk wordt gemaakt. Het briefpapier kun je het beste wel direct vervangen.

Veranderingen aan het bedrijfspand

Graag geven we nog een tip om tijdens de verbouwing van het bedrijfspand al reclame te gaan maken. Geef duidelijk aan wie er gaat komen en wat men gaat doen. Laat mensen zich inschrijven op een nieuwsbrief om een prijs te winnen. Denk ook aan een groot bouwbord. Zet er duidelijk op dat het bedrijf hier naartoe gaat verhuizen. Het zal de interesse wekken van de mensen en ze zullen uitkijken naar de opening van het bedrijf op het nieuwe adres. Hierdoor ontstaan er volop kansen voor het bedrijf.