Bereik het maximale

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Werkplek

Werkplek Anno 2018, zo doe je dat!

Vandaag de dag wordt het steeds belangrijker om met de voorbij vliegende tijd mee te vliegen. Is jouw bedrijf de leider van de grote groep trekvogels in de lucht? Of heb je nog moeite met het spreiden van je vleugels om zo meegeblazen te worden door de wind die digitalisering heet? Eén van de zaken die aangepakt moet worden om up to date te blijven in dit online tijdperk is het doorvoeren van veranderingen binnen de werkplek. Hoe je deze online veranderingen het beste binnen je bedrijf toepast, leggen we van Volbereik je graag uit!

Creëer dé online werkplek

Het is belangrijk dat je als bedrijf up to date blijft en een online werkplek ontwikkelen is een goede manier om dit te doen. Zorg dat je een ICT-specialistisch bedrijf aan de arm neemt die je precies kan vertellen hoe dé online werkplek ingericht dient te worden. Zo zal het voor een internationaal bedrijf ideaal zijn om over de hele wereld te kunnen samenwerken, overleggen en documenten te kunnen delen, zonder dat dit lange wachttijden en haperingen met zich meebrengt. Ook het toepassen van Cloudcomputing binnen het bedrijf zal het online imago van de werkplek verbeteren. Met cloud computing is het mogelijk om servers, applicaties en bestanden beschikbaar te maken via het computernetwerk. Tevens zal een bedrijf met specialisme in ICT oplossingen weten hoe al deze online informatie binnen het bedrijf het beste beveiligd kan worden. Niet onbelangrijk in een wereld waar hackers en cyberaanvallen op de loer liggen.

Go digital met marketing

Naast een update van de bedrijfsprocessen, werkzaamheden en werkplek, is het onder de loep nemen van je huidige marketingactiviteiten niet onverstandig. Online marketing neemt steeds meer de overhand en het old school adverteren verdwijnt uit het straatbeeld. Er zijn diverse online kanalen die je voor jouw business kunt inzetten. Denk aan het Adverteren via Google, het plaatsen van Display ad’s op verwante websites, het inzeteten van YouTube, een update van de huidige website en het laten ontwikkelen van een professionele app voor je website of webshop.

Actief op Social Media

Social Media zal wellicht niet een kanaal zijn voor elke branche, maar veel bedrijven zullen sociale kanalen als Facebook, Linkedin, Instagram en YouTube in kunnen zetten voor het uitdragen van hun missie, visie, acties, vacatures en ontwikkelingen binnen het bedrijf. Selecteer een specifieke doelgroep of verspreid je online advertenties over een grote groep mensen, het is allemaal mogelijk. Genereer meer naamsbekendheid, zorg dat mensen over jouw bedrijf praten en verhoog zo de omzet.

admin

Geef een reactie